صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 18
  1. #1
    RGC Junior Admin Sky_DeSpeRadOo آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    اکانت RGC
    Sky_DeSpeRadOo
    محل سکونت
    ESFAHAN
    نوشته ها
    1,777
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0

    تغییر پچ به 1.26a/حل مشکل ارور پچ

    با سلام،
    بعضی از دوستان پچی که دارند 1.26a نیست یا این که 1.26a هست اما زمانی که میخوان گیم رو استارت کنند با ارور پچ مواجه میشن که هر در 2 صورت باید به صورت زیر عمل کنند:
    اول به این اینک برین و گزینه ی TFT Version 1.26a.zip رو دانلود کنید بعد فایل هارو از حالت فشرده (zip) خارج (Extract) کنید.فایل ها رو توی پوشه وارکرفتتون کپی کنید و پچ شما به 1.26a تغییر میکنه.

    اگه باز هم گیم رو که استارت میکنید ارور پچ میده،اول برای اطمینان وارکرفتتون رو بیرون از RGC استارت کنید،سمت راست زیر منو باید عدد 1.26 رو مشاهده کنید که نشون میده پچ شما 1.26a هست در این صورت اول هرگونه نرم افزاری که باعث تغییر در وارکرفت میشه شامل Camera Distance,Map Hack,Gold Hack,MH Detector &... رو به طور کامل از سیستمتون پاک کنید اگه باز هم ارور میده به این لینک برین و TFT Version 1.24e.zip رو دانلود کنید از حالت zip خارج کنید و کپی کنید داخل پوشه وارکرافت بعد دوباره پچ 1.26 رو کپی کنید.
    در نهایت اگه باز هم با ارور مواجه شدین ناچارا وارکرفت رو پاک کنید و دوباره نصب کنید.

    برای دانلود Warcraft III کلیک کنید

    در صورتی که سوال یا مشکلی داشتید میتونید اینجا مطرح کنید،

    موفق باشید.
    ویرایش توسط Sky_DeSpeRadOo : 05-09-2016 در ساعت 07:59 AM
    تـــا آیــنــه رفـتــــــم
    . . . . . . . . . . . .که بگیرم خـبر از خود
    . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .دیــدم که در آن آیـنـه هـم
    . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . جز تــــو کسی نیست

  2. #2
    LvL 10 Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2016
    اکانت RGC
    Sob_Zor_Shab
    نوشته ها
    4
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    سلام مدیر جان تمام کار هایی رو که تو این پستون گفید رو انجام دادم حتی وارکرافت رو کامل از سیستمم پاک کردم بازم این ارور لعنتی رو میده .[Warning] You are using an outdated version: (Unknown Version) - Please update to 1.26a. Warcraft III will not start until you have installed the proper version.
    پچ هم 1.26a هست هیجی هم هک داخل سیستمم نیست.تغیر ورژن کردم/1.24e کردم باز 1.26aکردم باز همین ارور رو میده.تا 10 روز پیش بازی میکردم حالا رو warcraft III که کلیک میکنم [Warning] You are using an outdated version: (Unknown Version) - Please update to 1.26a. Warcraft III will not start until you have installed the proper version. مینویسه
    لطفا کمکم کنید

  3. #3
    LvL 10 Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2016
    اکانت RGC
    Sob_Zor_Shab
    نوشته ها
    4
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    سلام مدیر جان تمام کار هایی رو که تو این پستون گفید رو انجام دادم حتی وارکرافت رو کامل از سیستمم پاک کردم بازم این ارور لعنتی رو میده .[Warning] You are using an outdated version: (Unknown Version) - Please update to 1.26a. Warcraft III will not start until you have installed the proper version.
    پچ هم 1.26a هست هیجی هم هک داخل سیستمم نیست.تغیر ورژن کردم/1.24e کردم باز 1.26aکردم باز همین ارور رو میده.تا 10 روز پیش بازی میکردم حالا رو warcraft III که کلیک میکنم [Warning] You are using an outdated version: (Unknown Version) - Please update to 1.26a. Warcraft III will not start until you have installed the proper version. مینویسه
    لطفا کمکم کنید

  4. #4
    LvL 10 Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2016
    اکانت RGC
    FanC-y
    نوشته ها
    4
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    از منم همینجوریه مشکل شمارو دارم پتچ 1.26 هم نصب کردم بازم مینویسه ارور مدیر محترم لطفا پاسخگو باشید !؟؟
    ایدی :FanC-y

  5. #5
    RGC Junior Admin Sky_DeSpeRadOo آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    اکانت RGC
    Sky_DeSpeRadOo
    محل سکونت
    ESFAHAN
    نوشته ها
    1,777
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    وارکرفت رو از اول دانلود کردین؟
    تـــا آیــنــه رفـتــــــم
    . . . . . . . . . . . .که بگیرم خـبر از خود
    . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .دیــدم که در آن آیـنـه هـم
    . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . جز تــــو کسی نیست

  6. #6
    LvL 10 Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2016
    اکانت RGC
    FanC-y
    نوشته ها
    4
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    سی دی وارکرفت رو 1000 بار نصب کردم پتچ 1.26 هم میریزم ...اما اصن فایده نداره بازم اررور میده...پتچ بازی واقعا عوض میشه اررور الکی میده.خواهش میکنم کمکم کنید!

  7. #7
    LvL 10 Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2016
    اکانت RGC
    FanC-y
    نوشته ها
    4
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    KOmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak

  8. #8
    LvL 20 Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2015
    اکانت RGC
    ~WN_Yaphets~
    نوشته ها
    61
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    خوب منم دقیقا همین مشکل رو داشتم
    sky جان یکم راهنمایی کرد یه چند تا حرکت هم خودم اضافه کردم درست شد
    دوستانی که پچشون 26 هست ولی باز اجرا نمیشه وار رو 24 کنن
    بعد برن از RGC بازی رو اجرا کنن محض احتیاط یه بار هم مسیر رو عوض کنین نمیدونم چرا ولی کار میکنه مثلا وارکرافت رو یه جا دیگه کپی کنین ...
    بعد که از RGC اجرا کردین بازی رو دوباره برین 26 اش کنین وقتی که کردین فیکسه
    مرسی از دوست عزیزمون sky جان
    راستی دادا این دوتا 2 5K داستانش چیه ؟ ؟ ؟ ؟ ؟

  9. #9
    RGC Junior Admin Sky_DeSpeRadOo آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    اکانت RGC
    Sky_DeSpeRadOo
    محل سکونت
    ESFAHAN
    نوشته ها
    1,777
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    دوتا ۲ هم مثل RGC پوینت داره که اونجا اسمش MMR هست،5k یعنی 5000 MMR
    تـــا آیــنــه رفـتــــــم
    . . . . . . . . . . . .که بگیرم خـبر از خود
    . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .دیــدم که در آن آیـنـه هـم
    . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . جز تــــو کسی نیست

  10. #10
    LvL 10 Junior Member PoWeR_GoD آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2016
    اکانت RGC
    P¤wÊя¬G¤D
    نوشته ها
    30
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    نقل قول نوشته اصلی توسط Sky_DeSpeRadOo نمایش پست ها
    دوتا ۲ هم مثل RGC پوینت داره که اونجا اسمش MMR هست،5k یعنی 5000 MMR


    : O خدا بده برکت

    اگه قرار بود کسی با گنده گوزی به جایی برسه

    الآن"راسو"سلطان جنگل بود...


صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
اکنون ساعت 11:15 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.
Powered by vBulletin® Version 4.2.2
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
فارسی سازی توسط وی بی ایران
تمامی حقوق این سایت برای Ranked Gaming محفوظ است.