نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
  1. #1
    LvL 10 Junior Member
    تاریخ عضویت
    Feb 2018
    اکانت RGC
    letsgo
    نوشته ها
    3
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0

    مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

    مهاجرت به کانادا

    مهاجرت به کانادا و در سال های اخیر با دشواری هایی روبرو بوده است. برای مهاجرت به کانادا راه های مختلفی وجود دارد که شناخت بهترین راه برای شما بر عهده وکیل مهاجرت است. اگر قصد دارید به کانادا مهاجرت کنید بهترین پیشنهاد این است که از وکلای مجرب استفاده کنید. راه های مهاجرت به کانادا را می توان بدین صورت بیان کرد: مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل ، مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری ، مهاجرت به کانادا از طریق کار ، مهاجرت به کانادا از طریق تخصص ، مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج ، مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی .
    کشور کانادا یکی از برترین کشورها از لحاظ علم و تکنولوژی در جهان محسوب می شود. این کشور در سال ۲۰۱۷ توانست رتبه دوم بهترین کشور دنیا را از لحاظ کیفیت زندگی از آن خود کند. این وضعیت در نتیجه برنامه ریزی های بلند مدت دولت های کانادا در این کشور به وجود امده است.
    کشور کانادا با وجود اینکه دومین کشور پهناور از لحاظ مساحت و چهارمین کشور پهناور از لحاظ خشکی محسوب می شود تنها دارای حدود ۳۵ میلیون نفر جمعیت است. از این جمعیت ۳۵ میلیون نفری چهار پنجم آنها در شهرهایی زندگی می کنند که کمتر از ۱۵۰ کیلومتر با مرز آمریکا فاصله دارند.
    کشور کانادا یکی از مهاجر پذیرترین کشورهای جهان است. بر اساس اعلام اداره مهاجرت کانادا این کشور در سال ۲۰۱۷ بیش از ۳۰۰ هزار نفر مهاجر پذیرفته است. طبق پیش بینی اداره مهاجرت کانادا این تعداد در سال آینده به ۴۰۰ هزار نفر خواهد رسید.
    در ادامه به توضیح راه های مهاجرت به کانادا خواهیم پرداخت.

    مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل

    مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل همواره یکی از راه های پر طرفدار مهاجرت به این این کشور زیبا بوده است. برای تحصیل در کانادا همانند هر کار دیگر شرایطی وجود دارد که باید رعایت و انجام شود. اولین شرط برای مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل، گرفتن پذیرش یا همان اکسپت از دانشگاه های کانادا محسوب می شود. زمانی که موفق به گرفتن پذیرش شدید می توان گفت گام خوبی را برداشته اید. اما گرفتن پذیرش پایان کار نیست. برای ادامه تحصیل در کانادا باید اقدام به اخذ ویزای دانشجویی کنید.
    برای اخذ ویزای دانشجویی کانادا باید مدرک زبان داشته باشید. اگر مدرک زبان نداشته باشید باید قبل از ورود به دانشگاه دوره زبان در کشور کانادا را بگذرانید. همچنین داشتن معدل و نمرات بالا در دروس تخصصی در پذیرش دانشگاه های طراز اول کانادا بسیار موثر خواهد بود.
    یکی دیگر از مواردی که برای مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل لازم است داشتن توان مالی لازم برای تامین هزینه های شهریه دانشگاه است. بر اساس اعلام اداره مهاجرت کانادا حداقل مقداری که برای تامین زندگی یک نفر در طول یک سال در کانادا لازم است مبلغی در حدود ۱۰ هزار دلار می باشد. اگر شما کسی را همراه داشته باشید ۴ هزار دلار دیگر به آن افزوده می شود. اگر تعداد همراهان بیشتر از ۱ نفر باشد مابقی همراهان هر نفر حدود ۳ هزار دلار می شود.
    از دیگر مواردی که اداره مهاجرت کانادا بررسی می کند سابقه و سوء پیشینه متقاضی مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل می باشد


    ادامه مطلب را درسایت موسسه حقوقی آوات (مرجع تخصصی مهاجرت به کانادا) بخوانید.

  2. #2


مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
اکنون ساعت 03:46 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.
Powered by vBulletin® Version 4.2.2
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
فارسی سازی توسط وی بی ایران
تمامی حقوق این سایت برای Ranked Gaming محفوظ است.